Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας "ΤΙΤΑΝΗ" διοργανώνει το 4ο Πανελλαδικό τουρνουά τένις επιπέδου Ε2 για κορίτσια και αγόρια μέχρι 16 ετών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 2 Αυγούστου από τις 9 π.μ.

Τέσσερις ημέρες γεμάτες αγωνιστική δράση , δίνουν τη δυνατότητα στους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν τένις υψηλού επιπέδου . Αθλητές και αθλήτριες από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους παίζοντας παράλληλα αγώνες μονών αλλά και διπλών . Ανάμεσά τους θα βρίσκονται και οι έξι αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του Ομίλου (Τζουρμανά Χαρά , Λιόντου Μαριλένα , Σακαρέλη Νίκη , Σατρατζέμη Ελένη , Κατσιμάνης Σέργιος και Καπρινιώτης Δημήτρης )  που επέλεξαν να αγωνιστούν σε κατηγορία μεγαλύτερη από τη δική τους ,πιστεύοντας πως το πλεονέκτημα της έδρας θα τους δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στο παιχνίδι τους . Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας , στηρίζοντας την προσπάθεια των παιδιών καθώς και του Ομίλου για αυτή τη διοργάνωση . 

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 

Κώτσιας Ευάγγελος

Newsletter

Videos

 

Με την ευγενική χορηγία

Quality Service Value

 

Creative Look

 

e-tennis

 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Η Τιτάνη βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής Ηγουμενίτσας – Σαγιάδας, κοντά στο φράγμα του Καλαμά εκεί που ενώνεται ο ποταμός Καλαμιώτικος με τον Καλαμά, στην πλαγιά του βουνού Βρυσέλλα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τειχισμένο αρχαίο οικισμό από τους 45 της Θεσπρωτίας, που ήταν παλαιά πρωτεύουσα το ομοσπονδιακού κράτους «του κοινού των Θεσπρωτών» και μεγάλο πολιτικό κέντρο, μετά το 330 π.Χ.

Πρόκειται για την Τίτανα που αναφέρει ο Πολύβιος