Καλώς Ήρθατε

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ν. Θεσπρωτίας Τιτάνη!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεσημέρι της Κυριακής το Ε3 28ης της Δ Ένωσης για κορίτσια και αγόρια κάτω των 14 ετών.

Τελικά αποτελέσματα :

Κ14 1η θέση Καρασαββίδη Αγγελική (ΓΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ)
Κ14 2η θέση Χατζοπούλου Κορίνα (ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ)
 
Α14 1η θέση Κατσάνος Νικόλαος (ΓΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ)
Α14 2η θέση Παπαβασιλείου Αναστάσιος (ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ)
 
Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της Δ Ένωσης, Κοτσαρίνης Δημήτριος,ο Πρόεδρος του Ομίλου μας Κώτσιας Ευάγγελος και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου μας και Γενικός Γραμματέας της Δ Ένωσης Ζύλης Μιχαήλ. 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους. Ευχαριστούμε τους γονείς, προπονητές και συνοδούς για την παρουσία τους.
 
Ε3 28 img1
 
Ε3 28 img2

Η Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Β/Δ Ελλάδας ανέθεσε στον Όμιλό μας τη διοργάνωση τουρνουά για κορίτσια και αγόρια κάτω των 14 ετών το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουλίου . Με όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι αγώνες θα διεξαχθούν από το Σάββατο το πρωί μέχρι και το βράδυ της Κυριακής . Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες , στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και έξι δικοί μας από το αγωνιστικό τμήμα!

 

fs_28η_ε3_δ.pdf

Ενημερωθείτε για τα τρέχοντα τουρνουά, τους αγώνες και τις βαθμολογίες των μελών του Ομίλου.

Αγωνιστικός Σχεδιασμός 2017

Εσωτερικά Μελών

Εσωτερικά Διπλά

Εσωτερικά Διπλά Μικτά

Τουρνουά Βετεράνων

Αγωνιστικός Σχεδιασμός 2017
Κανόνες & Κανονισμοί 2017


I. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ


Για το 2017 οι αγώνες ανά κατηγορία διαμορφώνονται ως εξής:
Α. 4x μονά μελών
Β. 2x μονά γυναικών
Γ. 2x διπλό αvδρών
Δ. 2x διπλό μεικτό
Ε. 1x open/Βετεράνων


II. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


Α. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
• Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν τα ενεργά μέλη του ομίλου Ο.Α.Θ. «ΤΙΤΑΝΗ»
• Μη μέλη του ομίλου Ο.Α.Θ. «ΤΙΤΑΝΗ» με προσωρινή εγγραφή τους στον όμιλο Ο.Α.Θ. «ΤΙΤΑΝΗ» με περιορισμένα δικαιώματα χρήσης των γηπέδων.
• Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες «Open», «Βετεράνων» έχουν δικαίωμα μέλη και μη μέλη του ομίλου αρκεί να είναι σε ηλικία που συμφωνεί με τους όρος που ορίζονται στην προκήρυξη του Τουρνουά.

Β. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
• προϋπόθεση για τη συμμετοχή των αθλητών είναι η εγγραφή τους (sign in) στο τουρνουά αυτοπροσώπως στα γραφεία του ομίλου εντός της 5 ήμερης προκαθορισμένης προθεσμίας, πριν την κλήρωση.
• Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών.

 

1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΙΤΑΝΗ 2015

10933358_10203389441566043_9144894_n.jpg

 

 

 

 

 

Οι δύο πρώτοι νικητές ανά κατηγορία:

Αγόρια 12 ετών 

1ος Κατσάνος Νικόλαος ΓΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

2ος Καλαντζής Δημήτριος ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Κορίτσια 12 ετών

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας "ΤΙΤΑΝΗ" διοργανώνει το 4ο Πανελλαδικό τουρνουά τένις επιπέδου Ε2 για κορίτσια και αγόρια μέχρι 16 ετών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 2 Αυγούστου από τις 9 π.μ.

1ο_ΜΕΛΩΝ_2024_ΑΝΔms.pdf

 

Οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης κάθε γύρου ορίζονται ως εξής:

1ος Γύρος: Ολοκλήρωση όλων των αγώνων έως και 7 Απριλίου 2024.

2ος Γύρος: Ολοκλήρωση όλων των αγώνων έως και 14 Απριλίου 2024.

3ος Γύρος: Ολοκλήρωση όλων των αγώνων έως και 21 Απριλίου 2024.

4ος Γύρος - Ημιτελικοί: Ολοκλήρωση όλων των αγώνων έως και 25 Απριλίου 2024.

5ος Γύρος - Τελικός: Ολοκλήρωση όλων των αγώνων έως και 28 Απριλίου 2024.

Παρακαλούνται τα μέλη-αθλητές να φροντίσουν για την αυστηρή τήρηση του παραπάνω χρονοδιαγράμματος. Σε περίπτωση μη διεξαγωγής του αγώνα μέχρι την προβλεπόμενη ημερομηνία ανά γύρο, τότε αυτομάτως ο αγώνας ορίζεται την αμέσως επόμενη ημέρα σε ώρα που θα ανακοινώνεται από την γραμματεία του ομίλου.
(1ος γύρος : 8 Απριλίου 2024, 2ος γύρος : 15 Απριλίου 2024, 3ος γύρος : 22 Απριλίου 2024 , 4ος γύρος : 26 Απριλίου 2024, 5ος γύρος : 29 Απριλίου 2024 ).

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος-αθλητής δεν προσέλθει στον προγραμματισμένο αγώνα τότε ο αντίπαλος προκρίνεται στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα. Σε περίπτωση που και τα δύο μέλη-αθλητές δεν προσέλθουν στον προγραμματισμένο αγώνα τότε δεν προκρίνεται κανένα μέλος-αθλητής από το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας "ΤΙΤΑΝΗ" προκηρύσσει το 1ο τουρνουά μελών για το 2024.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου, με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής από Πέμπτη 21/3/24 μέχρι Τετάρτη 27/3/24 στα τηλέφωνα του ομίλου 2665021268 Δευτέρα με Παρασκευή από 16:00-21:00 ή στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .   

Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνο με την καταβολή του κόστους sign in. Οι κληρώσεις θα γίνουν την Πέμπτη 28/3/24 και το ταμπλό θα αναρτηθεί στα γραφεία του Ομίλου και στο ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα την ίδια μέρα. Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29/3/24 και θα ολοκληρωθεί σε 3 εβδομάδες. Για τους συμμετέχοντες που θα αποκλειστούν στον 1ο γύρο του ταμπλό θα υπάρχει 2η ευκαιρία σε ταμπλό consolation.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας "ΤΙΤΑΝΗ" προκηρύσσει το 1ο τουρνουά μελών για το 2023. Κατηγορίες: Μονά Ανδρών, Μονά Γυναικών, Διπλά Ανδρών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου, με κόστος συμμετοχής 12 ευρώ για μία κατηγορία 17€ για δύο κατηγορίες. Θα δοθούν δύο wild cards για εξωτερικές συμμετοχές. Επίσης θα δοθεί σε κάθε διαγωνιζόμενο ένα κουτί καινούριες μπάλες. Δηλώσεις συμμετοχής από σήμερα 7 Ιουλίου έως Κυριακή 16 Ιουλίου στις 19:00 στα τηλέφωνα του ομίλου 2665021268 (15:00-21:00) ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνο με την καταβολή του κόστους sign in. Οι κληρώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 20:30 και το ταμπλό θα αναρτηθεί στα γραφεία του Ομίλου και στο ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα την ίδια μέρα. Το τουρνουά θα ξεκινήσει από την Τριτή 18 Ιουλίου. Για τους συμμετέχοντες που θα αποκλειστούν στον 1ο γύρο του ταμπλό θα υπάρχει 2η ευκαιρία σε ταμπλό consolation.
Για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά , πρέπει η φάση των 32 στα μονά να ολοκληρωθεί μέχρι και τη Δευτέρα 24/7 , η φάση των 16 μέχρι και 29/7 , η φάση των 8 μέχρι 2/8 , ημιτελικά 4/8 και τελικός 6/8. Τα διπλά θα ξεκινήσουν 25/7 και ο τελικός θα γίνει 9/8.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας "ΤΙΤΑΝΗ" προκηρύσσει το 2ο τουρνουά μελών για το 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου, με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής από αύριο 11 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 19:00 στα τηλέφωνα 2665021268 από 15:00-21:00 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνο με την καταβολή του κόστους sign in. Οι κληρώσεις θα γίνουν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 και το ταμπλό θα αναρτηθεί στα γραφεία του Ομίλου την ίδια μέρα. Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αυστηρά την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Παράταση θα δοθεί μόνο σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών. Οι αγώνες θα προκαθοριστούν από τους διοργανωτές με κλείσιμο γηπέδων στο ηλεκτρονικό σύστημα και οι συμμετέχοντες μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι, μόνο εάν συμφωνούν μεταξύ τους, ενημερώσουν τους διοργανωτές ώστε να γίνει η αλλαγή, χωρίς να επηρεάσουν την εξέλιξη των γύρων στο ταμπλό.

Δύο αγώνες απομένουν για να ολοκληρωθεί το 1ο Τουρνουά μελών για το 2021. Ένας μήνας γεμάτος δράση και ωραίους αγώνες. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες , συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε οι συνθήκες να επιτρέψουν τη διοργάνωση και 2ου τουρνουά το φθινόπωρο. 
Το Σάββατο στις 20:00 ο τελικός του CONSOLATION  ΝΤΑΚΟΥΡΗΣ Κ.- ΡΙΖΟΣ Α. και στις 21:00 ο τελικός MAIN DRAW ΣΙΝΤΟΡΗΣ Μ. - ΤΖΟΒΑΡΑΣ Ν.
 
 

Η 1η φάση των Ομίλων ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Σχεδόν 80 αγώνες μέσα σε 16 ημέρες με άψογη συνεργασία μεταξύ διοργανωτών και μελών για την τήρηση του προγράμματος.

Οι κληρώσεις για τη 2η φάση έγιναν και ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη.

Καλή συνέχεια σε όλους. 

1ο_Μελών_MD.pdf

1ο_Μελών_CONS_.pdf

  Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας "ΤΙΤΑΝΗ"  προκηρύσσει το 1ο τουρνουά μελών για το 2021.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις . Κατά την 1η φάση οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομίλους 3-4 ατόμων και θα αναμετρηθούν με όλους τους αθλητές του ομίλου στον οποίο ανήκουν (κάθε αθλητής έχει εγγυημένα τουλάχιστον 2 match) . Στη 2η φάση θα δημιουργηθούν 2 ταμπλό ( κυρίως +  consolation) ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν στην 1η φάση και εκεί οι αγώνες θα είναι knock out .

Το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι προκαθορισμένο ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη του τουρνουά . Αλλαγές στην ώρα και ημέρα του αγώνα μπορούν να γίνουν εφόσον συμφωνήσουν και οι δύο αγωνιζόμενοι , πάντα μέσα στα χρονικά περιθώρια που αναφέρονται στη συνέχεια. Οι αγώνες της 1ης φάσης θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 13 Ιουνίου . Η 2η φάση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου.    

Χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η 1η φάση των ομίλων στο τουρνουά μελών. Ο Έφορος αγωνιστικού με τον επιδιαιτητή έκαναν τις κληρώσεις και για τα δύο ταμπλό (κυρίως & consolation ) τα οποία θα βρείτε στο τέλος του άρθρου. Από σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου μέχρι και την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου παρακαλούμε να προγραμματίσετε όσο περισσότερους αγώνες μπορείτε καθώς από Παρασκευή 9 Οκτωβρίου ο Όμιλος προετοιμάζεται για τη διοργάνωση του 2ου Ενωσιακού τουρνουά Βετεράνων που ξεκινάει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Κυρίως ταμπλό

Consolation

 

 

Newsletter

#Join-the-Tennis-Europe-Junior-Tour

Videos

 

Με την ευγενική χορηγία

Quality Service Value

 

Creative Look

 

e-tennis

 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ