Εσωτερικά Τουρνουά

Δύο αγώνες απομένουν για να ολοκληρωθεί το 1ο Τουρνουά μελών για το 2021. Ένας μήνας γεμάτος δράση και ωραίους αγώνες. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες , συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε οι συνθήκες να επιτρέψουν τη διοργάνωση και 2ου τουρνουά το φθινόπωρο. 
Το Σάββατο στις 20:00 ο τελικός του CONSOLATION  ΝΤΑΚΟΥΡΗΣ Κ.- ΡΙΖΟΣ Α. και στις 21:00 ο τελικός MAIN DRAW ΣΙΝΤΟΡΗΣ Μ. - ΤΖΟΒΑΡΑΣ Ν.
 
 

Η 1η φάση των Ομίλων ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Σχεδόν 80 αγώνες μέσα σε 16 ημέρες με άψογη συνεργασία μεταξύ διοργανωτών και μελών για την τήρηση του προγράμματος.

Οι κληρώσεις για τη 2η φάση έγιναν και ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη.

Καλή συνέχεια σε όλους. 

1ο_Μελών_MD.pdf

1ο_Μελών_CONS_.pdf

  Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσπρωτίας "ΤΙΤΑΝΗ"  προκηρύσσει το 1ο τουρνουά μελών για το 2021.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις . Κατά την 1η φάση οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομίλους 3-4 ατόμων και θα αναμετρηθούν με όλους τους αθλητές του ομίλου στον οποίο ανήκουν (κάθε αθλητής έχει εγγυημένα τουλάχιστον 2 match) . Στη 2η φάση θα δημιουργηθούν 2 ταμπλό ( κυρίως +  consolation) ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν στην 1η φάση και εκεί οι αγώνες θα είναι knock out .

Το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι προκαθορισμένο ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη του τουρνουά . Αλλαγές στην ώρα και ημέρα του αγώνα μπορούν να γίνουν εφόσον συμφωνήσουν και οι δύο αγωνιζόμενοι , πάντα μέσα στα χρονικά περιθώρια που αναφέρονται στη συνέχεια. Οι αγώνες της 1ης φάσης θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 13 Ιουνίου . Η 2η φάση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου.    

Newsletter

Videos

 

Με την ευγενική χορηγία

Quality Service Value

 

Creative Look

 

e-tennis

 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ