Καλώς Ήρθατε

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ν. Θεσπρωτίας Τιτάνη!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ο Όμιλος μας λειτούργει εδώ και πάρα πολλά χρόνια επιτελώντας πολύ σημαντικό αθλητικό, ψυχαγωγικό, εκπαιδευτικό και προπονητικό έργο.

Έχει αναλάβει και διοργανώσει με πολύ μεγάλη επιτυχία Εθνικά Πρωταθλήματα.

Έχει εκπαιδεύσει και προπονήσει εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες. Εκατοντάδες μέλη που βρήκαν στον Όμιλο μας τον ιδανικό χώρο για άθληση και ψυχαγωγία.

Ο Όμιλος διοικείται από 9 μελές Συμβούλιο. Κάθε μέλος του Δ.Σ. εργάζεται αφιλοκερδώς και με ανιδιοτέλεια θυσιάζοντας ελεύθερο προσωπικό χρόνο για να διατηρούνται σε άψογη κατάσταση οι υλικοτεχνικές υποδομές, να προάγεται η οργάνωση και η καθαριότητα, να εξωραΐζεται το περιβάλλον και να διεκπεραιώνονται όσο γίνεται καλύτερα τα μαθήματα των Ακαδημιών και των ενηλίκων, η άθληση των μελών, η διοργάνωση Εσωτερικών Τουρνουά καθώς και την ανάληψη και την διοργάνωση Εθνικών Πρωταθλημάτων. Παράλληλα δε να είναι ο Όμιλος συνεπής στις υποχρεώσεις του, έναντι των συνεργατών και του προσωπικού, προπονητές και επιστάτη.

Ο Όμιλος διαθέτει προπονητική ομάδα τεσσάρων έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών που εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν τις γνώσεις τους και τις προπονητικές τους δεξιότητες, με μεράκι, αγάπη και επαγγελματική ευσυνειδησία.

Επίσης διαθέτει Επιστάτη ο οποίος εξυπηρετεί διαρκώς τις ανάγκες του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα λειτουργικά, οργανωτικά, επικοινωνιακά και διοικητικά καθ΄ υπόδειξη και σε συνεννόηση πάντα με το Συμβούλιο.

Πολύ σημαντικό κομμάτι του Ομίλου μας είναι και το Αγωνιστικό Τμήμα.

Είμαστε υπερήφανοι για τα κορίτσια και τα αγόρια μας που συμμετέχουν στα Εθνικά Πρωταθλήματα φέρνοντας διαρκώς διακρίσεις, τιμώντας τον Όμιλο και την πόλη μας.

Είναι αλήθεια ότι διαθέτουμε έναν από τους ομορφότερους Ομίλους στην Ελλάδα κατά γενική ομολογία, όλων των συμμετεχόντων στα Εθνικά Πρωταθλήματα, που έρχονται από όλες τις γωνίες της πατρίδα μας.

Ο συνδυασμός των εξαιρετικών αγωνιστικών χώρων, των πολύ φροντισμένων και αναβαθμισμένων εγκαταστάσεων και το εξαιρετικού κάλλους, φυσικό περιβάλλον που μας περιβάλλει, καθιστούν τον Όμιλο μας κορυφαία επιλογή.

Ως Πρόεδρος απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας.

Το τένις, είναι άθλημα για όλες τις ηλικίες . Είναι ένας κορυφαίος τρόπος άθλησης και ψυχαγωγίας και είναι για όλους . Nα διαβούν το κατώφλι του Ομίλου, να ενημερωθούν για τα μαθήματα και να ενταχθούν,l στην μεγάλη οικογένεια μας, τόσο οι ίδιοι όσο και τα τέκνα τους.

Newsletter

#Join-the-Tennis-Europe-Junior-Tour

Videos

 

Με την ευγενική χορηγία

Quality Service Value

 

Creative Look

 

e-tennis

 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ