ΠΡΟΣΚΛΗΣH
                                                                    Της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
                                                          των Μελών του μη κερδοσκοπικού Σωματείου
                                        με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ «ΤΙΤΑΝΗ»Δυνάμει της με αριθμό 50/2020  απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας, με βάση την οποία ορίσθηκε προσωρινή διοίκηση του Ομίλου για διεξαγωγή αρχαιρεσιών,  και κατά τη συνεδρίαση της προσωρινά ορισθείσας διοικήσεως αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ομίλου την Δευτέρα 03/08/2020 και ώρα 19:00, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, με θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Έγκριση λίστας υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες
  • Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής .Ώρα έναρξης μετά το πέρας της Συνέλευσης, ώρα λήξης 21:00.

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό :

α)  σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η 1η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς την αποστολή νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

β) δήλωση υποψηφιότητας στο email του Ομίλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  έως την Τετάρτη  29/07/2020 και ώρα 19:00.

γ) δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, εφόσον έχουν συμπληρώσει 1 (ένα) έτος από την εγγραφή τους.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΤΣΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                                                               ΣΙΝΤΟΡΗ ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ

Newsletter

Videos

 

Με την ευγενική χορηγία

Quality Service Value

 

Creative Look

 

e-tennis

 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Η Τιτάνη βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής Ηγουμενίτσας – Σαγιάδας, κοντά στο φράγμα του Καλαμά εκεί που ενώνεται ο ποταμός Καλαμιώτικος με τον Καλαμά, στην πλαγιά του βουνού Βρυσέλλα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τειχισμένο αρχαίο οικισμό από τους 45 της Θεσπρωτίας, που ήταν παλαιά πρωτεύουσα το ομοσπονδιακού κράτους «του κοινού των Θεσπρωτών» και μεγάλο πολιτικό κέντρο, μετά το 330 π.Χ.

Πρόκειται για την Τίτανα που αναφέρει ο Πολύβιος